Saml selv stegebord

SAML SELV STEGEBORD

Hos os kan du selv sammensætte menuen, så den passer til din fest eller dit selskab. I Saml selv Stegebord kan du frit vælge mellem vores brede udvalg af kød, kartofler, salater og saucer. Vores udvalg nuancerer efter sæson, men vi garanterer altid et bredt udvalg i vores stegebord, så der er noget for enhver smag.

Vælg 3 slags kød, 2 slags kartofler, 3 slags salat eller salatbord.
Prisen er inkl. hjemmebagt brød

Kød:

  • Rosastegt ungkvæg fra Himmerland med timian og hvidløg
  • Kam af dansk gris marineret med citron, persille og hvidløg
  • Klassisk sprængt kam af dansk gris (uden svær)
  • Langtidsstegt lammekølle med rosmarin og hvidløg
  • Krydderstegt kalkunbryst
  • Citronstegte kyllingelår
  • Græske frikadeller med paprika og hvidløg
  • Fyldt unghanebryst

Kartofler:

  • Flødebagte kartofler
  • Små, stegte timiankartofler
  • Ovnbagt kartoffelpuré med bacon og porre
  • Bagekartofler med hjemmerørt kryddersmør
  • Græske kartofler med paprika og hvidløg
  • Små kartofler vendt i pestodressing med kerner og spirer (kold)

Salater:

  • Klassisk broccolisalat med rosiner, kerner og bacon
  • Grov tomatsalat med feta, løg og oliven
  • Coleslaw med gulerod og dansk kål efter sæson
  • Råsyltede urter vendt i mild krydderurtevinagrette
  • Cæsarsalat med grove croutoner, parmesandressing og sprød skinke
  • Bønnesalat med haricot vert og edamamebønner, vendt i tomattapanade med rødløg, grov persille  og pinjekerner
  • Melonsalat vendt med citrusvinaigrette, ærter, ristede mandler og friskhakkede urter (forbehold for udsolgt i vinterhalvåret)
  • Agurke/ærte salat vendt med estragon og forårsløg (forbehold for udsolgt i vinterhalvåret)
  • Salat af bagte rodfrugter vendt i mild sesamdressing drysset med nøddecrunch og hakkede urter.
  • Almindelig mixsalat med ærter, majs og tomat samt hjemmerørt dressing
  • Almindeligt salatbord med 10-12 slags tilbehør samt 2 slags dressing (tillæg pr. couv. 10,- kr. )

sauce (tillæg pr. couv. 10,- kr.):

  • kryddersauce med estragon og paprika
  • pebersauce med madagscarpeber og cognac
  • tomatsauce med hvidløg og timian

Pris pr. couvert 135,-

Min. 20 cov.

Ring og bestil på tlf. 97 74 45 15