Forretter

Indled aftenens middag eller festen med en forret, der vækker både appetitten og smagssansen. Kantinehuset, nær Nykøbing Mors, serverer lette og velsmagende anretninger til forret, hvor fokus er på smagsoplevelsen af de enkelte råvarer og deres sammensætning. Vi serverer ovnbagt laks, koldrøget torsk, lufttørret skinke, tapas og meget andet.

  • FORRET #1
    • Kold, dampet hvidfisk serveret med råsyltede urter, pikantdressing, små salater og hjemmebagt brød
    Pris pr. couvert: Kr. 55,-

    (Min. 10 pers.)

  • FORRET #2
    • Ovnbagt dildsyltet laks serveret med bagte stilktomater, hjemmerørt dressing og hjemme bagt brød
    Pris pr. couvert: Kr. 55,-

    (Min. 10 pers.)

  • FORRET #3
    • Lufttørret skinke med grov salsa, rugcroutoner, Vesterhavsost og små salater
    Pris pr. couvert: Kr. 55,-

    (Min. 10 pers.)

  • FORRET #4
    • Ovnbagt citrusmarineret  laks serveret med råsyltede urter, små salater, hjemmebagt landbrød og urtedressing
    Pris pr. couvert: Kr. 48,-

    (Min. 10 pers.)

  • FORRET #5
    • Kold røget torsk serveret med mangosalat, frisk koriander, hjemmebagt landbrød, og ”spicy” dressing  på granatæble og dild pris
    Pris pr. couvert: Kr. 48,-

    (Min. 10 pers.)

  • FORRET #6
    • Røget lakse roulade rullet med friske urter og dressing på frisk ost, serveret med små salater, hjemmebagt brød og lys dressing pris
    Pris pr. couvert: Kr. 48,-

    (Min. 10 pers.)

  • FORRET #7
    • Lufttørret skinke med kraftig urte salsa, rucola og sprøde flager af ost fra Sønderhaven samt hjemmebagt landbrød og  tomat dressing
    Pris pr. couvert: Kr. 48,-

    (Min. 10 pers.)

  • FORRET #8
    • Skiver af oksekølle serveret med salat af hjemmesyltede tomater og sæsonkål, serveret med hjemmebagt landbrød og indkogt balsamico
    Pris pr. couvert: Kr. 55,-

    (Min. 10 pers.)

  • FORRET #9
    • Klassisk fiske og skaldyrs bisque med fyld af håndskårne urter og frisk fisk fra dagens auktion, serveret med hjemmebagt landbrød pris
    Pris pr. couvert: Kr. 55,-

    (Min. 10 pers.)

  • FORRET #10
    • Tapas surprice 4-5 forskellige ting serveret med masser af lækre toppings og tilbehør samt hjemmebagt landbrød
    Pris pr. couvert: Kr. 68,-

    (Min. 10 pers.)

  • FORRET #11
    • Fiskesymfoni 3-4 forskellige slags fisk og skaldyr serveret med lækre dressinger, små salater og grønt samt hjemmebagt landbrød
    Pris pr. couvert: Kr. 75,-

    (Min. 10 pers.)