Buffeter

BUFFETER – TIL SELSKABER I ALLE STØRRELSER

Kantinehusets buffeter er velegnede til fødselsdage, receptioner og fester af enhver størrelse og slags. En buffet er oplagt at servere, når du skal tage hensyn til børn, ældre og eventuelle allergikere på samme tid. Vælg mellem vores fire buffeter, som er sammensat for den traditionelle og for den kvalitetsbevidste. Vi leverer vores buffeter lige til døren og altid klar til anretning.

  • BUFFET #1
    • Smørstegte rødspættefileter med hjemmerørt remoulade og citron
    • Hjemmelavede frikadeller
    • Ribbensteg med rødkål
    • Tarteletter med høns i asparges
    • Honningglaseret skinke med grovkornet sennep og appelsin
    • Mixsalat med dressing
    • Kartoffelsalat
    • Moster Bedstes citronfromage
    Pris pr. couvert: Kr. 145,-

    (Min. 15 pers.)

  • BUFFET #2
    • Dampet hvidfisk i dilddressing med salat, rejer og asparges
    • Hjemmelavet tomattærte med purløg, skinke og mozzarella
    • Langtidsstegt, dansk ungkvæg med timian og hvidløg
    • Krydderstegt kalkunbryst
    • Stegte krydderkartofler
    • Bulgursalat med gurkemeje og rød peber
    • Broccolisalat med rosiner, bacon og nødder
    • Coleslaw med grov dijonsennep og appelsin
    • Mixsalat med dressing
    • Osteplanke med min. 2 slags ost, grovkiks og druer
    • Hjemmebagt, langtidshævet brød
    • Frugttærte på mazarinbund med friske frugter og flødecreme
    Pris pr. couvert: Kr. 165,-

    (Min. 15 pers.)

  • BUFFET #3
    • Hjemmelavet lakseroulade med små salater, friskost og krydderurter
    • Lufttørret skinke på plukket salat med pesto og pinjekerner
    • Klassisk torskefad med rejer, æg, kaviar, salat og dilddressing
    • Langtidsstegt, dansk ungkvæg med timian og hvidløg
    • Marineret filet af dansk gris
    • Broccolisalat med rosiner, bacon og nødder
    • Tomatsalat med feta, oliven og persille
    • Melonsalat med vinaigrette og krydderurter
    • Hjemmelavede flødekartofler med løg og krydderurter
    • Græske kartofler med hvidløg og persille
    • Hjemmebagt, langtidshævet brød
    • Frugttærte på mazarinbund med friske frugter og flødecreme
    • Hjemmelavet skovbærtærte med marcipanfyld og creme fraiche
    Pris pr. couvert: Kr. 198,-

    (Min. 15 pers.)

  • BUFFET #4
    • Citrusbagt laks med fuldfed øko creme fraiche, råsyltede dildagurker og brøndkarse
    • Koldrøget kysttorsk vendt med syltede løg og ristede pistacie nødder
    • ”Kylling i karry”: Stykker af confiteret dansk unghanebryst vendt i mild karrydressing med peberrod og æble samt små salater og skovsyre.
    • Rosastegt filet af ungkvæg rullet i frisk timian og hvidløg
    • Langtidsstegt rullesteg af dansk gris fyldt med syltede abrikoser, citron og friske urter serveret med ”ryste” bær og hjemmelavede flæskesvær
    • Ovnstegte kartofler fra Skovsted vendt med havsalt, hvidløg og  smør fra Sønderhaven.
    • Cæsarsalat vendt med ”næsten” klassisk dressing,, urter og nødder samt sprødstegt lufttørret skinke.
    • Salat af råsyltede danske sæsongrøntsager vendt med masser af friske urter, spirer og  sprøde rugflager.
    • Små bagte blommetomater med balsamico og olivenolie
    • Råmarineret broccoli vendt med citrusvinaigrette, sultanrosiner og ristede solsikkekerner
    • Osteplanke med udvalg af oste fra Sønderhaven samt hjemmesyltet tilbehør og knækbrød
    • Hvid chokolademousse på nøddefragilite med passionsfrugt, nougatpraline og melisse
    Pris pr. couvert: Kr. 225,-

    (Min. 15 pers.)